Зустріч із людьми похилого віку в с. Бондурівка
30.08.16

Днями пройшла зустріч із людьми похилого віку в Бондурівці.
Місцеві соціальні робітники: Михайло Кифоренко та Ніна Звада, за підтримки сільського голови Валентини Слюсар, управління праці та соціального захисту населення РДА, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чечельницького району і керівників сільських агроформувань: Володимира Кузнєцова і Ганни Тодорашко  організували для своїх підопічних приємну концертну програму. Були залучені до проведення свята місцеві артисти - ансамбль "Горлиця", співоча родина Задверняків, юні Іванка Барська та Іринка  Задверняк, ведуча святкової програми Світлана Барська, завідуючий сільським краєзнавчим музеєм Василь Коваленко та інші активні жителі Бондурівки.
Зустріч для поважних бондурівчан була призначена в місцевому будинку культури. Із них на свято завітали: Марія Котова, Олена Перникоза, Марія Кольченко, Ганна Чернега, Галина Коваль, Ганна Сінькевич, Варвара Кольченко,  Марія Попельнюк, Олена Слюсар, Ганна Побережська,  Наталка Зубко. Всі ці шановані жінки - ветерани праці, і сьогодні перебувають на обслуговуванні в терцентрі. Опікуються за ними у селі двоє тутешніх соціальних робітників. Односельці також їх поважають та в разі необхідності допомагають.
Впродовж святкового заходу у залі всього було вдосталь. Тут панувала радісна піднесена атмосфера, звучали добірні українські пісні. При вході красувалася виставка з музею експонатів української народної творчості.
До святкування приєдналися й запрошені гості: голова райради Сергій П`яніщук, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Станіслав Мартинюк, директор терцентру Любов Гарник, голова ветеранської організації Бондурівки Петро Середюк, представник від ТОВ СВП "Агро-інвест" Надія Тарасова, голова місцевого ФГ "Акіра" Ганна Тодорашко. До речі, також на святі побувала й американка Валорі з США, яка зараз гостює у Чечельнику.
Всі вони шанобливо зверталися до стареньких, виражали їм свою прихильність та повагу, висловлювали найкращі вітання та найсердечніші побажання.
Також цього дня 100-річний ювілей святкувала найповажніша  бондурівчанка Марія Котик.
Розділяли це радісне, світле свято з іменинницею всі присутні в залі, її діти, внуки, правнуки, рідні, сусіди, товариші та односельчани. Всі вітали ювілярку найщирішими вітальними словами, зичили їй найкращих побажань та дарували подарунки. А одна із її подруг 89- річна Наталка Зубко присвятила іменинниці народну українську пісню.
 
 
 
 

 

123