Зустріч з громадськістю в с.Берізки та с.Ольгопіль
29.03.19

перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук та голова районної ради Сергій П’яніщук  разом із начальником управління праці та соціального захисту населення РДА Станіславом Мартинюком та першим заступником начальника Бершадського об’єднаного управління ПФУ Людмилою Івановою з робочими візитами побували у селах Берізки Чечельницькі та Ольгопіль. Громадськість мала можливість перглянути відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати!».

У своєму виступі перший заступник голови райдержадміністрації зазначив: «Урядом Володимира Гройсмана за підтримки Президента України в нашій державі впроваджується ряд реформ – це реформа децентралізації, освітня, медична і на часі адміністративна. Їх боятися не потрібно, адже вони розраховані на покращення якості життя населення. Зміни, які відбуваються у вашій територіальній громаді - це позитивні наслідки реформ. Звісно, хочеться все і одразу, але так не буває. Сьогодні зроблено чимало. Відкриваються дитячі майданчики, планується асфальтування доріг і це тільки початок. Об’єднання в ОТГ дасть нові можливості і поштовх для подальшого розвитку громад».

Віталій Савчук наголосив, що Урядом запроваджений механізм виплати субсидій у готівковій формі та з 1 березня проводиться індексація пенсій.

Більш детально щодо виплати субсидій, державних соціальних програм «пакунок малюка», «муніципальна няня» та допомоги багатодітним родинам поінформував керівник управління соцзахисту населення Станіслав Мартинюк.

Людмила Іванова роз’яснила умови призначення пенсій та назвала складові, які впливають на обчислення та розміри пенсійних виплат. Звернула увагу присутніх на можливість електронного обслуговування на веб-порталі Пенсійного фонду.

Голова райради Сергій П’яніщук розповів людям про проведену роботу в районі за 2018 рік та окреслив основні завдання на 2019 рік.

123