Зустріч з ветеранами праці
22.03.16

                  В приміщенні   будинку культури с.Каташин Чечельницького району Вінницької області  відбулась святкова зустріч з ветеранами праці. На зустрічі були  присутні начальник управління праці та соціального захисту населення Чечельницької РДА  Мартинюк С.М., директор Чечельницького територіального центру Гарник Л.Г., Каташинський сільський голова  Савченко М.А., директор АФ «Україна - О» Федчишен М.О., а також для обміну досвідом на святкову зустріч завітали колеги з Піщанського та Крижопільського районів. Зустріч з ветеранами було розпочато з екскурсії по реконструйованому  молочному комплексі європейського зразку  ТОВ «Агрофірма «Україна - О»,  яку провів Федчишен М.О., метою якої було показати ветеранам умови в яких працюють сучасні доярки, зоотехнік та інші. Після завершення екскурсії  в будинку культури  с.Каташин відбулась святкова програма.

                 Дана зустріч проходила в святково оформленому залі за святково накритим столом.  Так як на святі були присутні представники різних професій з числа  ветеранів (лікарі, вчителі, сільськогосподарські  працівники, поет і т.д.), в ході свята кожному з них було надано слово для виступу, під час якого ветерани згадували своє життя, свою професію, розповідали про свій вклад в розвиток села Каташин.  Після кожного виступу ведуча свята  декламувала вірші,  лунали пісенні твори від аматорського  колективу села Каташин, учнями школи кожному ветеранові було вручено квіти. Свято проходило в невимушеній святковій атмосфері, всі присутні ветерани були в піднесеному настрої, в  кінці свята  дякували за увагу, яку їм  приділяють і в цей святковий  день і  в будні.

               Багато зусиль  для  організації та проведення свята  доклали соціальні робітники села Каташин  (Бондар О.Д., Шаргородська Л.М.) та Жабокричка (Задорожна А.А.).  Спонсорську  допомогу для проведення свята надав директор ТОВ «Агрофірма «Україна - О» Федчишен М.О.

      

123