Звернення керівництва району до ветеранів Другої Світової війни
17.03.17

Шановні ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій!

73 роки тому наш район був визволений від фашистських загарбників під час Другої світової війни.

    Сьогодні ми знову повертаємося до незабутнього березня 1944 року аби з глибокою повагою згадати загиблих воїнів та партизанів, борців проти нацизму, жертв війни та окупації, жертв військових злочинів, депортацій та злочинів проти людяності.

    Пам’ять про ту війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, і водночас  - вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

    Останніх три роки змінили кожного з нас, бо народилася нація здатна захищати себе і свою Батьківщину. Адже загроза прийшла звідти, звідки її ніхто не чекав. Агресивні дії проти нас розв’язали представники народу, якого ми споконвіку вважали братнім, разом із яким здобували Велику Перемогу.

    Наші захисники - учасники антитерористичної операції на сході України - виховані на прикладах мужності й стійкості наших ветеранів та мають такий же незламний бойовий дух. Вони, як їх діди та прадіди 73 роки тому, захищають свою землю та весь світ від новітньої орди.

    Сучасна Україна схиляється у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до рідної землі й бажання бачити її заможною та квітучою. Ми вдячні кожному учаснику АТО, котрий продовжує традиції ветеранів війни та захищає незалежність, суверенітет та цілісність України.

    Дорогі ветерани та учасники бойових дій! Бажаємо всім вам міцного здоров’я, довголіття, бадьорості та віри у світле майбутнє нашої країни, а - головне, миру та злагоди у нашій державі!

 

З повагою,

Голова райдержадміністрації                              Голова районної ради

Сергій ПУСТОВИЙ                                              Сергій П’ЯНІЩУК

123