Відбудеться семінар щодо створення Сімейних молочних ферм
18.08.20

У рамках спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку», на Вінниччині розпочинає роботу проєкт щодо створення Сімейних молочних ферм. Дана ініціатива сприяє активізації розвитку молочного тваринництва, місцевих молокозаводів, сіл та ОТГ у поєднанні з утвердженням сімейних цінностей. Метою проєкту є підвищення якості молока, яке буде закуповуватись у населення. Для відкриття ферми проєктом передбачається фінансова підтримка: будівельні роботи, обладнання, надання коштів на купівлю ВРХ, продаж кормів або технологічний супровід при заготівлі власних кормів, консультативні, ветеринарні, зоотехнічні та інші послуги, збір, охолодження та продаж молока.

Учасниками проекту можуть бути родини, фермерські господарства та фізичні особи-підприємці, які виявили бажання створити сімейну молочну ферму.                                                         

           2 вересня 2020 року о 10-00 годині в приміщенні Чечельницької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості буде проведено інформаційний семінар-презентація з даного питання за участю представника проекту у Вінницькій області Гринькевича Віталія.

          Для участі у семінарі запрошуються  роботодавці, фермери, безробітні та шукачі роботи, з числа тих хто виявлять зацікавленість у даному проекті.

          Контактний телефон: 0680535766    Сосняк Наталія Петрівна

123