Обдарованим дітям – особлива увага
04.10.20

«Важливим показником роботи з обдарованими дітьми є результативність виступів учнів на районних та обласних предметних олімпіадах, конкурсах. Протягом 2020 року 82 учні Чечельницького району здобули призові місцяв обласних та Всеукраїнських конкурсах»,- про це повідомила під час виступу на черговій сесії районної ради начальник відділу освіти РДА Галина Деменчук.

Голова районної ради Сергій П’яніщук акцентував, що на виконання районної  цільовоїПрограми  роботи з обдарованою молоддю на 2018-2022 рокиу перший рік її дії для  відзначення учнів та учителів було виділено із районного бюджету 16 тис. грн. Тоді вперше у нашому районі відбулося свято «Обдаровані діти – гордість Чечельниччини», на якому нагороджено грамотами та грошовими преміями  24 учнів-переможців олімпіад і конкурсів  та 20 учителів, які підготували переможців.

У 2019 році  грамотами  та  грошовими преміями на загальну суму 20 тис. грн  нагороджено 43 учнів-переможців олімпіад і конкурсів та 26 учителів, які підготували переможців.

Для організації літнього відпочинку обдарованих дітей за роки дії Програми використано 300,0 тис. грн. Всього оздоровлено 64 дитини.

«Маємо завжди підтримувати обдарованих дітей, адже вони – майбутнє України та вшановувати працю вчителів, які навчають наших дітей. Тож в переддень Дня учителя від імені районної ради і депутатського корпусу прийміть найщиріші вітання і подяку за вашу самовіддану працю. Здоров’я вам, творчого натхнення і жаги до перемог!»,- пісумував голова районної ради Сергій П’яніщук.

 

123