8 новобранців із Чечельниччини урочисто провели в ЗСУ
06.04.17

У районному будинку культури  відбулися урочисті проводи до лав Збройних Сил України. Призовників привітали: заступник голови райдержадміністрації Ольга БЕСЕДА, в.о.військовогокомісара Віталій РУЦЬКИЙ, сільський голова с.Берізки-Чечельницькі Лідія ГРИЧУЛЕВИЧ.

«Ми відчуваємо гордість за наших дітей, за те, що виростили їх, і сьогодні Україна довіряє їм берегти мир і спокій рідної землі. Нинішні призовники - це майбутнє району. Бажаємо вам незламної волі у подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх мрій і побажань.

Будьте гідні слави своїх предків, не забувайте, що стоїте на охороні рідного краю, його честі і поваги, служіть на славу Україні, задля її добра», - звучало у вітаннях.

Новобранці: Данилевич О.Ю. (с.Ольгопіль), Ковтун І.В. (с.Ольгопіль), Височанський В.О. (с.Берізки-Чечельницькі), Стаценко В.С. (с.Берізки-Чечельницькі), Решетник В.Р. (с.Жабокричка), Майструк В.О. та Федченко С.І. (смт Чечельник), Ободянський В.А. (с.Тартак) отримали від очільників територіальних громад пам’ятні подарунки. За давньою традицією матері перев’язали їх хустинами та постелили рушники, аби щасливою була їхня дорога.

Присутні долучилися до вітань та щиро побажали усім  миру, міцного здоров’я та успіхів у житті.

Свято було продовжено номерами художньої самодіяльності від аматорів районного будинку культури.

               

123