Чергова фотовиставка газети «День» - вражає!
18.08.17

Сьогодні розпочала роботу ХVІІІ Міжнародна  фотовиставка газети «День». Щороку, за підтримки депутата Вінницької обласної Ради, директора СТОВ «Агрофірма «Ольгопіль» Павла Каленича, ми маємо можливість відвідати фотошедеври. Роботи визнаних і юних майстрів об’єднує любов до своєї справи. Це – секрет їх успіху. Кожна світлина дихає життям, викликає у глядачів різні емоції. Знаково, що в переддень Дня незалежності України на роботах фото-художників представлені діти, молодь, борці за незалежність України, українська символіка.

Виступаючи перед чечельчанами, які завітали на виставку, голова районної ради Сергій П’яніщук щиро подякував головному редактору газети «День» Ларисі Івшиній за чергову фотовиставку. – Представлені світлини відображають всі сторони нашого життя без фантастики, - додав Сергій Вікторович.

Павло Каленич зауважив: «Глибинка – поняття ментальне, а не географічне. Задля колективного виховання людей бізнес і культура мають йти разом».

Лариса Івшина подякувала за гарні слова, подарувала директорам усіх загальноосвітніх навчальних закладів книги, в яких йдеться про історію України і зазначила, що Павло Євгенович несе культуру в маси, організовуючи щороку приїзд фотовиставки у Чечельницький район.

На закінчення, голова районної ради Сергій П’яніщук та перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук вручили головному редактору газети «День» Ларисі Івшиній квіти та пам’ятний подарунок.

Переглянути виставку може кожен бажаючий, адже доступ – вільний. Від сьогоднішнього дня і до 27 серпня – в районному будинку культури, а з 28 серпня по 3 вересня – в Ольгопільському сільському будинку культури. 

      

123