Депутати працювали у постійних комісіях
13.04.16

                              

  Сьогодні, 13 квітня  голова районної ради С.П’яніщук та заступник голови районної ради Н.Крук взяли участь у засіданнях постійних комісій районної ради, які відбулися з інтервалом у годину у кабінеті голови районної ради, а саме о 9 год відбулося засідання

постійної комісії з питань земельних ресурсів та охорони довкілля .В роботі комісії взяв участь О.Кохановський, начальник відділу Держгеокадастру у Чечельницькому районі .Традиційно депутати жваво обговорювали питання затвердження грошової оцінки землі. О.Кохановський детально проінформував присутніх по кожному питанню порядку денного, що стосувалися його компетенції , тому  члени комісії вирішили одноголосно винести розглянуті  проекти рішень на чергову 4 сесію районної ради.

 

 

        

0 10 год  відбулося  засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності  та етики, зміцнення законності і правопорядку . Розгляд питань порядку денного почали із заслуховування  питання, яке виноситься на чергову 4сесію районної ради – Про стан злочинності у Чечельницькому районі за 2015 рік. Депутати розглянули всі питання порядку денного і винесли відповідні рішення по кожному.

У зв’язку з прийняттям Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» на засіданні постійної комісії був присутній редактор газети «Чечельницький вісник» П.Дяков, який проінформував учасників засідання  щодо реформування друкованого засобу масової інформації в другому етапі реформування в 4 кварталі 2018 року. Після обговорення всіх проектів рішень члени постійної комісії завершили свою роботу. 

     

0б 11 год відбулось  засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, культури, охорони здоров'я, спорту та туризму.На засідання комісії запросили Фаренюк Т.П.- директора районного центру соціальних  служб для сім’ї, дітей та молоді, яка проінформувала присутніх про хід виконання районної Програми підтримки сім’ї, дітей та молоді на 2012-2016 роки, затвердженої рішенням 7 сесії районної ради 6 скликання від 21 грудня 2011 року № 85. По решті питань  голову та членів  комісії інформував голова районної ради С.П’яніщук. Обговоривши всі питання порядку денного депутати прийняли  відповідні рішення.

      

123