Державній казначейській службі України- 25 років! Вітаємо!
27.04.20

27 квітня 1995 року була створена Державна казначейська служба України – важлива і фундаментальна інституція, яка стоїть на варті інтересів держави у фінансовій сфері, забезпечує стабільність та прозорість всього бюджетного процесу.

Становлення та розвиток казначейської служби відбувалися у складний період формування новітньої історії України. І сьогодні, у відповідальний для країни час, працівники Управління  Державної казначейської служби України у Чечельницькому районі Вінницької області незмінно демонструють зразковий рівень компетентності, відповідальності та особистої порядності.

Колектив з максимальною відповідальністю і розумінням ставиться до своєї роботи, адже від неї залежить фінансова безпека країни. Ви працюєте, тримаючи руку на пульсі реформ. Здобутки Казначейства в запроваджені централізованої моделі казначейського обслуговування видаткової частини місцевих бюджетів, розширенні функцій Системи дистанційного обслуговування клієнтів, автоматизації казначейського обслуговування бюджетів, складанні і поданні клієнтами звітності в електронному вигляді, запровадження нового Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі та міжнародного номера банківського рахунку IBAN стали новим етапом у взаємодії органів Казначейства з клієнтами.

2020 рік ставить нові виклики, але професійна команда, яка сформувалася в органах Казначейства за 25 років, готова до роботи. Адже від кваліфікованої та злагодженої роботи працівників казначейства багато в чому залежить ефективна реалізація важливих завдань у фінансово-бюджетній сфері, забезпечення прозорості руху та збереження державних коштів, зміцнення бюджетної дисципліни.

У день 25-річчя створення Служби ми щиро бажаємо всій Казначейській родині здоров’я та щастя, нескінченної життєвої енергії, миру, злагоди та заслуженої шани за почесну і відповідальну працю!

З повагою,

Перший заступник голови РДА          Голова районної ради

      Віталій САВЧУК                                    Сергій П’ЯНІЩУК

123