Дитинство – країна мрій
06.06.18

1 червняу Подільському зоопарку відбулось обласне свято «Дитинство – країна мрій». У рамках заходу відбулось відкриття першої черги з трьох вольєрів ведмежого містечка.І саме діти з нашого району (с. Стратіївка, с. Демівка та с. Рогізка),  які потребують особливої уваги та підтримки, стали учасниками цікавих програм,  майстер-класів, а також ознайомились з різноманітними представниками фауни Подільського зоопарку та отримали подарунки.

Вітали юних громадян зі святом перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко, заступник Міністра соціальної політики України Наталія Федорович, заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк, директор Подільського зоопарку Євген Ткачик.

У рамках заходу, юні відвідувачі Подільського зоопарку ознайомилися з анімаційною програмою та роботою ігрових локацій, взяли участь у майстер-класі з декорування імбирного печива.

На згадку про святковий день кожен учасник обласного свята «Дитинство – країна мрій» отримав подарунки та солодощі від обласної державної адміністрації. 

Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Фаренюк

123