Дитячому садочку 30 років
11.04.16

У суботу, 9 квітня, дошкільна дитяча установа «Веселка» святкувала своє тридцятиліття. На свято були запрошені голова районної ради С.П’яніщук, перший заступник голови райдержадміністрації В.Савчук, селищна голова С.Палісіка, директор центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Т.Фаренюк, працівник відділу освіти Є.Поворозна, депутати районної ради О. Грицишен та В.Черняк, приватні підприємці, колишні працівники установи, колеги з інших дитячих установ району, батьки і діти.

Гості, запрошені на святкування прийшли з подарунками: від райдержадміністрації і районної ради -10 тис.грн. на придбання посуду та інвентарю, від селищної ради – ноутбук, було багато й інших подарунків.

Взамін присутні отримали масу позитиву від вихованців. Діти майстерно виконували пісні, декламували вірші, танцювали. Садочок в черговий раз підтвердив свою назв «Веселка», адже свято буяло різнобарв’ям, було гостинно теплим і по-дитячому щирим.

Сьогодні «Веселка» – одна із найкращих дошкільних установ району. Тут не тільки теплі кімнати, зручні меблі та якісне харчування, а ще й вихованці мають змогу добре підготуватися до навчання у школі. Все це – заслуга завідуючої дитячої установи – Наталії Шевчук, всього колективу працівників та батьків. 

                 

123