До Дня медичного працівника
21.06.17

Шана нащадкам Гіпократа

Напередодні професійного свята працівників охорони здоров’я Чечельниччини вітали з Днем медика. На святковий концерт «Людям в білих халатах наші кращі вітання» до РБК завітали представники благородної  професії. На їх адресу звучали щирі вітання та слова вдячності від очільників району Пустового С. М. і П’яніщука С. В..

«Ви обрали для себе найгуманніше покликання – медицину і маєте право пишатися своєю причетністю до високого служіння в ім’я і на благо людства. Невтомною працею на робочих місцях ви повсякчас демонструєте приклади високого професіоналізму, витримки, самовідданості, уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру і надію в людських душах.» , - відмітив голова РДА Пустовий С. М.

«У будні і свята ви стоїте на сторожі життя і здоров’я людини. Ваші заслуги перед земляками і державою воістину неоцінені. Тому День медичного працівника з вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість одужання, які вірять у ваші знання, вміння і досвід. Упевнені, що спільними зусиллями ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень і наблизити її до європейських стандартів» , - наголосив голова райради Пяніщук С. В.

До своїх колег звернулися головний лікар районного центру первинної медико – санітарної допомоги Коваль В. А., голова профспілки Сурмак А. М., головний лікар КУ ЛПЛ планового  Могила С. М. і заступник голови профспілки Соколов В. Ю., подякувавши всім за віддану працю.

Найкращі з кращих були відзначені грамотами і подяками, грошовими нагородами і квітами. Цих гідних імен і прізвищ різних відділень та посад прозвучало кілька десятків: Юраш Н. В., Кольчак Ю. В., Багрій О. П., Ярославська І. А., Атаманенко О. А., Ковтун Т. І., Климкович Т. М., Токарчук О. В., Олійник В. З., Запорожець Л. С., Кондратюк М. Д., Андріяш С. Г., Грамушняк О. І., Токарчук В. П., Кушнір Л. П., Шпильова А. І., Бурдейна В. І., Ворожбит Т. Ю., Янчук І. Ю.,Франчук М. П., Степанова В. І., Мілько Н. А., Ситник Т. І., Дзиговська Т. В., Бенера В. В., Розвод Т. В., Паламарчук Л. П., Коваль О.С., Бендерук П.П..

І для них, і для ветеранів праці, і для всіх присутніх працівники культури підготували запальну концерту програму, не втомлюючись вкотре дякувати охоронцям людських життів.

Тож шануймо цих людей в білих халатах, що живуть і працюють поруч з нами, і цю дивовижну професію, синонімами якої можна назвати людяність і доброту.

   

   

 

123