До опалювального сезону енергетичних ресурсів заготовлено достатньо

До опалювального сезону енергетичних ресурсів заготовлено достатньо, - Прем'єр-міністр
До опалювального сезону енергетичних ресурсів заготовлено достатньо. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів України 2 жовтня 2013 року.
Микола Азарова наголосив, що незважаючи на обіцяне Укргідрометцентром потепління з наступної суботи, сьогоднішня погода не дозволяє тримати людей в холоді. Тому з вчорашнього дня на рішення Уряду «Нафтогаз» почав доводити тиск в системах газопостачання до робочої норми. Більше половини регіонів уже вирішили розпочати опалювальний сезон: подавати тепло почали Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська області, а також Київ і Севастополь. Всі інші регіони будуть приймати рішення про початок опалювального сезону виходячи з конкретних погодних умов, в інтересах мешканців конкретних територій.
«Щодо централізованої підготовки до опалювального сезону - енергетичних ресурсів заготовлено достатньо, отже включати опалення можна у будь-який потрібний момент, - зазначив Прем’єр-міністр. - На цьому я наголошую і закликаю місцеві органи влади, звичайно, економити енергоресурси, але не зволікати з рішенням про подачу тепла, коли це дійсно доречно».