"До віри, до кохання, до добра"
01.11.18

31 жовтня в Чечельницькій  РДА відбулася урочиста презентація шостої книги віршів   поета Чечельниччини Павла Чернієвського «Між  небом і землею». Щирими словами  та  подарунками привітали поета почесні гості: заступник голови  Чечельницької    районної державної адміністрації Ольга Беседа, в своєму виступі Ольга Віталіївна схвально оцінила вірші   поета і побажала   творчих злетів та розвитку  письменницького таланту. Також вона запросила молодь на засідання молодіжного літературного клубу «Краєзнавець», що діє на базі бібліотеки, адже це дає змогу поспілкуватися з авторитетними письменниками Чечельниччини та отримати професійну оцінку та пораду щодо власної творчості.

    Вітали   поета заступник голови районної ради Наталія Крук,  організатор туристичної діяльності ЦРБ Таїсія Поцілуйко, ветеран АТО Валерій Шумило, директор  Тартацької школи Тетяна Багрій та інші.   Адже   творчість  поета зворушлива, талановита, цікава і  висвітлює    в своїх творах не тільки історію нашої держави, патріотизм та духовність, а актуальні питання сьогодення українського народу.

  Бібліотекарі і читачі вдячні за  талант, добро та мудрість, яку поет  дарує читачам. Впевненні, що зовсім скоро будемо насолоджуватися творами і про щасливе та процвітаюче майбутнє України. Здоров’я, наснаги, добробуту та затишку в родині, творчих успіхів та досягнень», – висловили ветерани праці, поціновувачі поезії.

 

123