Форум "Південне Поділля - Перлина України"
10.06.16

Сьогодні в Чечельницькому районі в урочищі «Вишенька» урочисто відкрито V-ий міжнародний молодіжний екологічний форум "Південне Поділля - перлина України".

Ціль проведення даного заходу - еколого-просвітницька робота з молоддю і організація активного відпочинку.

Організаторами даного заходу є національний природний парк «Кармелюкове Поділля», громадські організації «Принцип рівноваги»,  «Спортивний клуб «Сапсан».

На сучасному етапі розвитку людства, як ніколи гостро постає екологічна проблема, особливо в нашій країні. І вирішення цієї проблеми покладається на молоде покоління нашої держави. Сьогодні повинна приділятись велика увага екологічній освіті та вихованню підростаючого покоління.

Одним із дієвих засобів екологічної освіти є організація різноманітних видів діяльності безпосередньо в природному середовищі, в світі природи.

З привітальним словом до учасників Форуму звернулися голова Чечельницької районної державної адміністрації Сергій Пустовий, голова районної ради Сергій П’яніщук, гості з департаменту екології Вінницької обласної державної адміністрації, представники Міжнародної громадської організації «Регіональний центр транскордонного співробітництва Єврорегіон «Дністер».

Хочеться відмітити, що з районного бюджету було виділено 30 тис. гривень для харчування дітей. Також посильну допомогу надали місцеві підприємці і просто небайдужі земляки!

Тож хочеться побажати всім багато гарних вражень, перемог у конкурсах і звичайно хорошої погоди!

Запрошуємо всіх бажаючих підтримати команди-учасники в урочищі «Вишенька»!

До Вашої уваги світлини з V міжнародного молодіжного екологічного форуму "Південне Поділля - перлина України".  

    

 

123