Голова РДА С.Пустовий провів нараду із аграріями району
21.04.17

Учора голова райдержадміністрації Сергій ПУСТОВИЙ провів робочу нараду із сільськогосподарськими виробниками Чечельницького району. На нараді були присутні керівники сільгоптовариств та фермерських господарств: ТОВ АФ «Ольгопіль» (П.Є.Каленич), СВП «АгроІнвест» (В.О.Кузнєцов), СТОВ «АФ «Вербка» (О.А.Коваль), ТОВ «Стратіївський Агроресурс» (Б.Ф.Чернега), СФГ «Гулове» (гол.бухгалтер З.І.Зубко), ФГ «Чечельницька нива» (О.В.Посухівський), керівники структурних підрозділів управління агропромислового розвитку РДА.

Виступаючи перед присутніми, начальник управління АПР райдержадміністрації Володимир КОТЕНКО зазначив, що на даний час аграріями нашого району проводиться комплекс весняно-польових робіт під урожай 2017 року. 
Станом на 20.04.2017 року по всіх категоріях господарств посіяно 100% ранніх зернових та зернобобових культур, отже виконано прогнозні показники посіву.
Також, господарства Чечельницького району розпочали посів пізніх зернових культур - кукурудзи та соняшнику, яких вже посіяно 55% від прогнозованого.

Крім того, здійснюється догляд за озимими зерновими культурами та ріпаком.

Голова райдержадміністрації подякував аграріям за роботу і доповів про надану допомогу бійцям у зоні АТО на сході України та жителям Авдіївки та залучення на контрактну службу жителів Чечельницького району.

В ході наради одностайно було прийнято рішення надати допомогу військовій частині, розміщеній в м.Гайсин запчастинами для ремонту автомобілів, привезених із зони АТО на загальну суму 41 тис.грн. 

123