Харчування дітей в ДНЗ - тема семінару
14.11.17

   Харчування – головний керований чинник, що забезпечує нормальний ріс та розвиток дітей, здоров’я та якість життя людини, працездатність, активне довголіття. Правильно організоване харчування відіграє важливу роль у зниженні ризику та розвитку захворювань.

          Питання організації харчування  дітей у дошкільних навчальних закладах було і залишається одним з актуальних.    

          8 листопада на базі районного методичного центру було організовано та проведено семінар – нараду на тему: Санітарно-гігієнічні вимоги до організації харчування та дотримання протиепідеміологічного режиму в дошкільних навчальних закладах. На даний семінар були запрошені керівники, медичні сестри та кухарі дошкільних навчальних закладів.

       Розглядалися питання: дотримання нормативно – правових актів  з організації харчування в ДНЗ, забезпечення санітарно - епідеміологічного режиму на харчоблоці в дошкільному навчальному закладі, виконання норм харчування в дошкільних закладах освіти, профілактика вірусних інфекцій.

        В семінар – нараді брала участь Покотило Ю.О. - головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бершадського міжрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

123