І знову - в числі переможців!
23.04.18

В суботу, 21 квітня, відбувся чемпіонат Вінницької області з рукопашного бою. Даний турнір є основним у змагальному календарі обласної федерації, переможці стають членами збірної області та представлятимуть її на чемпіонаті України 10-12 травня. 
Цього року турнір був значно сильнішим за минулий, а бійці більш підготовлені технічно і фізично. Тому кожна нагорода давалась важко, але смак її не передати словами...

Переможну серію з чечельничан розпочав Чернега Артем, в категорії 8-9 років до 30 кг виборов золото, а серед старших 10-11 років - срібло. Також Артем у п'ятницю переміг на турнірі з боксу.
Рубан Антон виборов бронзу.
Сініцин Максим у віковій 12-13 років здобув теж бронзу та кубок "за волю до перемоги", займаючись 6 місяців показав справжній чоловічий характер проти значно досвідченіших противників. 
Мураховський Ростислав та Шиян Артур стали срібними призерами чемпіонату. 
Олександр Соловей дебютував у віці 14-15 років, у принциповому першому поєдинку виконав всі поставлені завдання на бій і закінчив достроково больовим прийомом «на руку», інші бої розмірено виграв по балах і став чемпіоном, отримавши кубок за кращу техніку. 
Кривіцький Микола впевнено переміг своїх противників і одноголосним рішенням суддів також став чемпіоном. 
В командному заліку СК "Сапсан " посів ІІІ місце, поступившись команді "Альтаїр" м.Томашпіль, та "Оріон" смт Липовець.

Поки що це найкращий результат для нашого клубу, до якого ми рухалисьпротягом всього року, змагаючись на різного рівня турнірах, організовуючи тренувальні семінари з майстрами спорту з вільної боротьби та боротьби самбо.

В цьому постійно з нами перебував, давав корисні поради та допомагав Чернега Борис Федорович, за що йому велика подяка від мене та від всього клубу.

Також дякуємо Чечельницькій РДА та керівнику відділу освіти Деменчук Галині Василівні, за наданий автобус для перевезення дітей.

Дмитро Таранець - тренер спортивного клубу «Сапсан»

 

 

 

 

123