Лунай величне наше слово!
13.11.19

Ми живемо у вільній і незалежній країні й розмовляємо рідною українською мовою. А мова у нас красива й багата, мелодійна та щира, як і душа українського народу. Саме ці тези червоною ниткою проходили в бесідах працівників ЦРБ та поета-краєзнавця Павла Чернієвського з дітьми.

7 листопада в КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ст. №1» відбулася зустріч, присвячена Дню української писемності та мови, з поетом-краєзнавцем Павлом Чернієвським.
Зустріч пройшла яскраво та насичено. Павло Афанасійович розповів про свою творчість та життєвий шлях, ознайомив присутніх із збірками своїх віршів. З уст поета пролунало немало слів про рідну українську мову, наш Чечельницький край, безмежну любов до всього, що оточує нас. Розмова перейшла у діалог, між поетом та дітьми, в якому було поставлено безліч запитань, на які Павло Афанасійович давав максимально відверті відповіді.
Поза увагою дітей не залишилася і виставка «Пізнаймо рідне слово!», організована бібліотекарем Ольгою Картоєвою.
Зустріч принесла всім присутнім багато позитивних емоцій. Слова вдячності лунали в адресу Павла Афанасійовича від дітей. Загальне фото на згадку завершило даний захід.

123