Моє село-мій оберіг
13.08.18

Стверджують жителі мальовничого села Попова Гребля.

Тож не дивно, що саме так назвали і святкову програму, приурочену Дню села, який тут вперше відзначали 2 серпня - у православне свято Дня пророка Іллі.

Біля СБК зібралися всі представники громади: від старого й до малого, цілі родини. Завітало чимало почесних гостей. Тут же розмістилася виставка виробів сільських майстринь, вишиванки, рушники, килими, хустки, вишиті бісером ікони та інсценізовані родинні кімнати, які демонстрували багатство й самобутність його жителів.

Багато глядачів підходили до стенду "Шлях духової музики" та із захопленням роздивлялися його і шукали знайомі обличчя музикантів.

 На початку заходу до присутніх з вітальними словами звернулися: голова Чечельницької РДА Пустовий Сергій, заступник голови районної ради Крук Наталія, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Мартинюк Станіслав, орендарі та сільський голова Катеринич Віктор, який розповів цікаву історію села та побажав злагоди в кожну домівку і процвітання їх громаді.

Впродовж святкування подарунками та гарними словами шанували жителів села: найстаршу жительку, багатодітні родини та новостворені сім'ї, іменинників та всіх тих, хто своєю наполегливою працею збагачує добробут їх села. А тих, хто покинув земне життя і відійшов у Вічність вшанували хвилиною мовчання.

Святкова атмосфера й веселий настрій панували весь день. Для дітей було чимало розваг: і батути, і гірки, і машинки, а для маленьких ласунів - солодка вата, морозиво й мохіто.

Місцеві та запрошені аматори сцени додали настрою піснями й танцями, віршами й гуморесками.

На святі можна було поласувати смачною юшкою, голубчиками, пирогами та іншими стравами, а надвечір було влаштовано запальну молодіжну дискотеку. Це свято принесло багато задоволення та незабутніх вражень всім присутнім.

На завершення всі учасники концерту були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

  

123