Моя країна – прекрасна Україна
28.03.17

В умовах демократизації сучасної освітиучні стають рівноправними партнерами в навчально-виховному процесі. Учнівське самоврядування має можливість ініціювати впровадження різноманітних проектів, долучатися до змін у суспільстві, впливати на важливі рішення. Відповідно спільного  плану роботи Чечельницької районної організації учнівського самоврядування «Лідер» та Чечельницького районного будинку дитячої творчості був розроблений патріотичнийпроект «Моя країна – прекрасна  Україна!». В рамках проекту ми провели фотоконкурс «Патріотизм понад усе», благодійну акцію «Під час війни добру є місце» – надання посильної допомоги воїнам АТО та жителям м.Авдіївки, майстер-класи «Обереги», виставка – конкурс «Знай і люби свій рідний край».

Кінцевим результатомпроекту«Моя країна – прекрасна  Україна!»стала поїздка до Кодимського притулку для дітей «Буслик» (34 дитини), в якій взяли участь Ситник С.М., директор ,  Токарчук О.І. , заступник  директора з НВР Чечельницького РБДТ та голова ЧРОУС «Лідер» - Терещук Анастасія.Діти та працівники Кодимського притулку зустріли насз теплотою та добрими посмішками. А найбільше чекали цього приїзду наймолодші чудо-дітки, для яких ми привезли іграшки,продукти харчування, канцелярські товари, засоби гігієни, одяг. Після маленької екскурсії  закладом, мипровели цікавиймайстер-клас «Моя усмішка - тобі», в якому взяли участь 23 дитини. Для проведення майстер-класу ми підготували необхідне канцелярське приладдя та  роздатковий матеріал для роботи. Діти із великим задоволенням виготовляли паперові «квіти-посмішки». По завершенню роботи, діти створили композицію «Моя усмішка - тобі», та вручили своєму директору - головному наставнику та МАМІ – Патківській Наталі Василівні.

Ми переконалися, що добро робити дуже приємно, адже воно повернулося до наших сердець усмішками і безмежною вдячністю нових друзів з Кодимського дитячого будинку.

Усі дійшли висновку, що такі проекти важливі, адже виховують в кожному відповідальність, милосердя, бажання допомагати іншим в теперішній нелегкий час. Ми висловлюємо вдячність батькам, учням, вчителям ЗНЗ, працівникам Чечельницького РБДТ та всім небайдужим, які долучились до реалізації проекту «Моя країна – прекрасна  Україна!».

              

123