На зустрічі з потерпілими на виробництві
08.06.16

Згідно графіку виїзного прийму громадян, на Чечельниччині сьогодні побував начальник управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України М.П.Олійник. Разом з ним здійснили прийом громадян керівник відділеня у Бершадському районі В.К.Колесніков та страховий експерт з охорони праці М.А.Другак.

Михайло Петрович поінформував, що протягом п’яти місяців поточного року травматизм на виробництві суттєво зменшився завдяки профілактичним заходам та запровадженню безпечних умов праці роботодавцями. Що ж до виплат потерпілим на виробництві, то станом на сьогоднішній день заборгованості перед людьми з інвалідністю фонд не має. Всі соціальні виплати, а це – пенсії, доплати, лікування, оздоровлення, протезування, інші ця категорія громадян отримує вчасно і в повному обсягу.

До представників Фонду звернулися під час прийому десять потерпілих. Їх цікавили питання збільшення соціальних виплат, забезпечення автомобілями, ортопедичним взуттям, санаторно-курортним лікуванням та протезування. О.М.Косаківський, інвалід ІІ групи: «Приємно, що маю можливість поспілкуватись з керівниками Фонду під час зустрічі в нашому районі. Не треба їхати в обласний центр чи Бершадь. Отримав вичерпну відповідь всі на запитання. Дякую».

  

123