Оголошується конкурс!
02.09.19

УВАГА КОНКУРС!

         Відділ освіти Чечельницької районної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  директора   комунального закладу «Демівська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Чечельницького району Вінницької області» (с.Демівка, вул. Шкільна 1)

         Найменування посади та умови оплати праці:

         Директор школи.

         Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу Міністерства освіти України від 15.04.1993 № 102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти», постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» посадові оклади та ставки заробітної плати, що визначені у додатку 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

         Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту»:

         Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

         Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копії документів про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

         Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

         Визначені у цьому пункті документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії.

         Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

         Місце та строк подання документів для участі у конкурсі:

         Документи приймаються з 03.09.2019 року по 23.09.2019 року з 8:00 до 17:00 у відділі освіти Чечельницької районної державної адміністрації, вул. Героїв Майдану 31, смт Чечельник, Вінницька обл., 24800.

         Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість:

         Конкурсний відбір   буде проводитися о 10:00 год. 01.10.2019 р. за адресою смт Чечельник, вул. Героїв Майдану 31 (відділ  освіти Чечельницької районної державної адміністрації).

         Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

письмового вирішення ситуаційного завдання (не довше 15 хвилин);

  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (не довше 7 хв.)., а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

         Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі:

Люлько Людмила, 2-14-25

lv987@ukr.net

 

 

123