Підготовка до 21 сесії районної ради
02.11.18

2 листопада поточного року  відбулось спільне засідання  президії та постійних комісій районної ради 7 скликання під головуванням  голови районної ради Сергія П’яніщука. Учасниками засідання  розглянуто проекти рішень з питаннь  ,що виносяться на розгляд 21 сесії 7 скликання. В зібранні взяли участь та виступили з інформаціями  керівники управлінь, підприємств та організацій району : заступник голови райдержадміністрації О.В.Беседа, начальник фінансового управління райдержадміністрації Н.О.Решетник, начальник відділу освіти райдержадміністрації Г.В.Деменчук, головний лікар КНП "Чечельницький ЦПМСД" В.А.Коваль , редактор газети "Чечельницький вісник"  Л.В.Шабельник.

Депутати   заслухали інформацію про звіт голови районної ради за період з листопада 2017 року по листопад 2018 року, питання щодо  внесення змін до районного  бюджету на  2018 рік (зумовлене необхідністю здійснення невідкладних видатків з районного  бюджету на виконання затверджених районною радою програм та інші потреби ), звіт про виконання бюджету за ІІІ квартал 2018 року.

В ході засідання депутати розглянули ще ряд питань та підтримали  їх  винесення на розгляд сесії районної ради,

За підсумками обговорення членами комісії та президії були прийняті відповідні рішення, детальніше з якимим можна ознайомитися в протоколі спільного засідання президії та постійних комісій на офіційному сайті районної ради в розділі "Документи районної ради".

  

123