Підсумки акції "Серце до серця"
04.05.18

За ініціативи Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» з 2 по 22 квітня 2018 року відділом освіти проводилась ХIІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Акція проходила під гаслом «Почуй світ» та була направлена на збір коштів для закупівлі медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху.

В період проведення Акції із старшокласників закладів освіти району була створена ініціативна група волонтерів. «Волонтер» акції «Серце до серця» - це добровольці, які у продовж акції виходили на вулиці зі спеціальною скринькою та зверталися до перехожих з пропозицією зробити благодійний внесок у скриньку. Кожному, хто зробив благодійний внесок, волонтери дарували сердечко – наліпку. Вони мали на собі бейдж - ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

Найбільш активними у 2018 році визначено волонтерів КЗ «Любомирський НВК І-ІІ ст.» - 1465 грн., КЗ «Білокамінська СЗШ І-ІІ ст.» - 850 грн, КЗ «Каташинська СЗШ І-ІІ ст.» - 1000 грн., КЗ «Поповогребельська СЗШ І-ІІІ ст.» - 1380 грн., КЗ «Демівська СЗШ І-ІІІ ст.»-1420 грн., КЗ «Ольгопільська СЗШ І-ІІІ ст.» -  2744 грн.

Загалом було зібрано кошти в сумі 16508 грн., що були перераховані на єдиний банківський рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

123