Результати конкурсу
28.02.17

У п’ятницю, 24 лютого, в управлінні праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації відбувся конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії “В”. За результатами конкурсу:

- начальником відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення та з питань соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці  стала Діденко Олена Леонідівна, яка набрала загальну суму балів – 8,8. Другий кандидат, Когут Алла Олександрівна, яка набрала загальну суму балів – 8,2. Інформацію про проведення конкурсу розміщено на офіційному веб-сайті Нацдержслужби України під № 1957;

- начальником відділу грошових виплат і компенсацій  став Бородай Олександр Васильович, який набрав загальну суму балів – 10. Другий кандидат, Корольчук Ольга Миколаївна, яка набрала загальну суму балів – 8,4. Інформацію про проведення конкурсу розміщено на офіційному веб-сайті Нацдержслужби України під № 1958.

Слід відмітити, що всі претенденти на зайняття вакантних посад пройшли конкурсний відбір, а саме: тестування та співбесіда в он-лайн режимі. Сьогодні кожен бажаючий має можливість спостерігати за діями конкурсантів шляхом відео-спостереження через мережу Інтернет. - Проведення прозорого конкурсу  спонукає претендентів на зайняття вакантних посад до ретельної підготовки і унеможливлює вплив на результати, - наголосив голова конкурсної комісії – заступник начальника управління, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності - Сергій БОГУШ.

123