Підсумки роботи районного сектора ГУ ДСНС за рік
15.02.17

Сьогодні на нараді по підведенню підсумків роботи Чечельницького районного сектора ГУ ДСНС  у Вінницькій області були присутні: Андрій БАБКІН – заступник начальника управління-начальник відділу реагування на надзвичайні ситуації управління організації реагування на надзвичайні ситуації та цивільного захисту, Борис ВІННІЧЕНКО – начальник відділу організації заходів цивільного захисту управління організації реагування на надзвичайні ситуації та цивільного захисту, начальник Чечельницького районного сектора ГУ ДСНС  у Вінницькій області підполковник  служби цивільного захисту Анатолій ГОНЧАР. Борис ВІННІЧЕНКО поінформував присутніх про роботу управління надзвичайних ситуацій у Вінницькій області. Про результати роботи служби за 2016 рік доповів у районі доповів Анатолій ГОНЧАР.

Протягом минулого року сталося 16 пожеж у житловому секторі та одна пожежа торгівельної точки.

З метою забезпечення пожежної безпеки в природних екосистемах проведено 2 пожежно-тактичних навчання на території лісових масивів району з представниками органів влади та лісогосподарського підприємства, національного парку «Кармелюкове Поділля», спільні наради.

Проводилася роз’яснювальна робота з населенням, у засобах масової інформації.

Вогнеборці беруть активну участь у громадському житті району, проводяться навчання із шкільною молоддю щодо попередження пожеж.

На нараді були присутні голова райдержадміністрації Сергій ПУСТОВИЙ та голова районної ради Сергій П’ЯНІЩУК, а також завідувач сектору надзвичайних ситуацій РДА Олег ШЕСТАКІВСЬКИЙ. Зі слів голови РДА С.Пустового, у 2016 році  виділено із районного бюджету 96 тис.грн. для поліпшення матеріального становища  Чечельницького районного сектора ГУ ДСНС. Робота у цьому напрямку буде продовжуватись і у 2017 році.

         

123