Питання номер один - впровадження медичної реформи
10.04.18

Голова районної державної адміністрації Сергій Пустовий та голова районної ради Сергій П’яніщук провели щотижневу нараду із керівниками структурних підрозділів РДА та установ і організацій району. «Сьогодні питання номер один – впровадження медичної реформи», - звернувся до очільників медичної галузі району Сергій Михайлович. Звітуючи перед присутніми, головний лікар первинної ланки медицини Віктор Коваль зазначив, що від 1 квітня уже майже 650 жителів нашого району обрали собі сімейного лікаря та підписали з ним декларацію про медичне обслуговування. На даний час в РЦ ПМСД працює сім сімейних лікарів. Нині врегульовується питання перетворення комунального закладу первинної ланки медицини у комунальне некомерційне підприємство, як того вимагає законодавство.

Про виконання місцевих бюджетів звітувала заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Гуренко.   Вона зазначила, що з початку 2018 року  до загального фонду бюджету району надійшло 45834,4 тис.грн., або 97,4 % призначень  на три місяці. Власних  доходів мобілізовано в сумі 12327,5 тис.грн., що становить  110,5 %   плану, затвердженого органами місцевого самоврядування. План трьох  місяців 2017 року визначено в обсязі 11158,0тис.грн.,  додатково понад план одержано 1169,6 тис.грн.

В ході зустрічі посадовці обговорили інші питання соціально-економічного і культурного розвитку району.

Голова районної ради Сергій Пʾяніщук ознайомив учасників наради із ходом проведення сходів-зборів громадян в територіальних громадах району. Також Сергій Вікторович закликав присутніх до активності щодо внесення пропозицій по визначенню кандидатури від Чечельницького району на нагородження відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

123