Працювати в правовому полі закликав на нараді голова РДА С.Пустовий
15.05.17

Під головуванням очільника району Сергія Пустового сьогодні відбулася щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району. 

          Під час наради проаналізовано стан виконання завдань щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом та призову на строкову службу. 

         Особливу увагу під час наради Сергій Михайлович акцентував на необхідності чіткого дотримання вимог законодавства та роботі в правовому полі реєстраторів речових прав, аби уникнути конфліктних ситуацій, пов’язаних з подвійною реєстрацією права оренди на земельні частки (паї).  

         Окремо голова райдержадміністрації зупинився на питанні впровадження в районі урядової програми «Доступні ліки». С.Пустовий вкотре підкреслив, що процес  реімбурсації є першим етапом реформи системи охорони здоров’я і від його успішності значною мірою залежить подальше реформування галузі. «Є ряд невирішених питань, над якими працюють органи влади на всіх рівнях, але вже сьогодні можна із впевненістю сказати, що реформи в нашому районі запрацювали», - наголосив Сергій Пустовий.

    В ході наради присутнім був представлений капітан сухопутних військ Збройних Сил України оперативного командування «Південь», який з 12 травня поточного року призначений заступником військового комісара – начальником мобілізаційного відділення Чечельницького районного військового комісаріату Вінницької області - Паладій Сергій Олександрович.

   

123