Прийом слухачів до Національної академії
25.03.16

Національна академія державного управління при Президентові'України (далі - Національна академія) розпочинає прийом слухачів на денну, вечірню та заочну форми навчання з надання освітнього ступеня магістр за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування” галузі знань “Управління та адміністрування” за державним замовленням та за договорами (за кошти фізичних та юридичних Осіб),

Прийом на навчання здійснюється за умовами, визначеними Положенням про прийом слухачів до Національної академії, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 0! квітня 2013 року № 255.

Документи надаються до приймальної комісії особисто з 01 квітня по 31 травня 2016 року - до Національної академії (м. Київ), з 01 квітня по 10 червня 2016 року дорегіональних інститутів державного управління, вступні екзамени відбудуться з 06 по 24 червня 2016 року.

Вичерпну інформацію з питань прийому на навчання до Національної академії можна отримати за тел.: (044) 455-69-01 та на офіційному сайті: www.academy.gov.ua.

Одночасно повідомляємо, що 09 квітня 2016 року 3 11-ї години в Національній академії за адресою: м.Київ, вул.Ежена Дотає, 20 буде проходити День відкритих дверей. Програмою заходів передбачено зустріч із керівництвом Національної академії, завідувачами кафедр, професорами, викладачами, слухачами, а також пробне комп’ютерне тестування з державно- управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико- культурних питань та іноземної мови,

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Дні відкритих дверей та вступати на навчання до Національної академії.

123