Привітання до дня працівників ЖКГ
18.03.16

      Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

    У день вашого професійного свята прийміть наші щирі вітання!

    Ваша клопітка праця починається в той час, коли більшість жителів нашого міста ще не прокинулась, а завершується – коли більшість вже відпочиває. Завдяки вашим        щоденним старанням у домівках чечельниччан є вода, вулиці утримуються  в належній чистоті, вчасно прибирається сміття, забезпечуються пасажирські перевезення,          надаються інші, вкрай необхідні, побутові послуги. Ви зробили і робите багато життєвоважливих справ, і тільки зрідка отримуєте у відповідь слова вдячності.

    В цей святковий день висловлюємо всім вам від себе та від жителів району слова подяки за кропітку і вкрай необхідну справу, самовіддану працю на благо громади.

Сподіваємось, що ваше відповідальне ставлення до роботи стане запорукою успішного розвитку житлово-комунального господарства району та побутового обслуговування  чечельниччан.

    Бажаємо вам і вашим родинам доброго здоров’я, щастя, достатку, творчої  наснаги та душевного тепла! Нехай завжди у ваших оселях панують любов і злагода! Хай щедрою до Вас буде доля, оминають життєві негаразди. Мирного вам неба та Божого благословення!

 

 Голова райдержадміністрації                     Голова районної ради

С.Пустовий                                               С.П’яніщук

123