Привітання керівників з Днем Державного Прапора України
21.08.20

Дорогі жителі Чечельниччини!


23 серпня ми вшановуємо один із офіційних символів суверенітету нашої країни – Державний Прапор України, який є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
Синьо-жовтий стяг над нашою землею завжди був символом національного відродження, втілення віковічної мрії наших предків про свободу, незалежність і славу України. Під синьо-жовтим стягом почалася Революція Гідності, коли патріоти повстали у єдиному прагненні — відродити власну державність і запанувати самостійно у своїй країні. З ним ідуть у бій солдати на Сході країни, захищаючи її територіальну цілісність, за нього віддають життя кращі сини України.

Дорогі земляки! Щиро бажаємо усім нам миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

З повагою,

Перший заступник голови РДА             Голова районної ради

          Віталій САВЧУК                                   Сергій П’ЯНІЩУК

123