Привітання з Днем учителя
30.09.16

Традиційно, в першу неділю жовтня, українське суспільство відзначатиме світле і прекрасне свято – День працівників освіти.

         Це саме ваше свято, шановні вихователі та учителі, наставники та викладачі. Ви - люди, які присвятили своє життя благородній і вкрай потрібній справі – вихованню нових поколінь українців.

         Сьогодні, у нелегкий для нашої держави час, на плечі вчителя лягає особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління не тільки джерелом мудрості і знань, а й  виховувати в наших дітях високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги й любові до держави та рідного Чечельницького району.

         Вашу працю можна з повним правом назвати інвестиціями в майбутнє, адже від сьогоднішніх школярів завтра залежатимуть стабільність і процвітання нашої країни.

         Сердечно вітаємо всіх освітян з професійним святом. Від імені всіх ваших учнів висловлюємо вам глибоку вдячність за вашу щоденну нелегку працю. 

         Від щирого серця бажаємо вам, шановні педагоги, щоб ваше міцне здоров’я стало підґрунтям для щоденних творчих здобутків, а кожен урок став шедевром педагогічної майстерності.

         Щастя і здоров’я всім вам і вашим родинам, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів! Миру, добра, добробуту, процвітання всім нам і нашій Україні!

 

З повагою,

Голова                                                             Голова

райдержадміністрації  С.Пустовий               районної ради  С.П’яніщук

123