Про хід ліквідації наслідків негоди
19.01.18

Станом на ранок 19 січня 2018 р. на території  району залишаються без електропостачання частина села Берізки (180 абонентів)  та частина  с. Любомирка. Аварійно–відновлювальні бригади районних електромереж працюють в  напруженому режимі. Заплановано до 12 години повністю  відновити електропостачання цих населених пунктів.

   Продовжуються роботи з розчистки доріг районним автодорожним підприємством та силами господарств району.  Переважна більшість сільських голів організували розчистку доріг за підтримки місцевих агроформувань, підприємств та приватних підприємців. Є проблема у розчистці доріг  до малих сіл: Тарасівка, Анютино, Василівка, а також до с.Бондурівка. Остаточно звільнити від снігового полону дані населені пункти заплановано до кінця сьогоднішнього дня.

   Протягом доби сталась пожежа в с.Білий Камінь, внаслідок якої частково пошкоджено будинок місцевого жителя. Загрози життю постраждалого не було.

   Активізовано роботу соціальних працівників, які доглядають одиноких непрацездатних громадян.  

   Головою райдержадміністрації Сергієм Пустовим взято під особистий контроль  роботу всіх  служб району. В райдержадміністрації створено оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди. Постійно здійснюється обмін інформацією між сільськми радами, оперативними службами та обласною державною адміністрацією.

    За прогнозами гідрометеослужби протягом 20-21 січня  також очікуються снігопади,  але вже меншої інтенсивності. Тому просимо водіїв  без необхідності  не  їхати   в  далеку дорогу. Радимо не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, які мають розчищатись.

     Будьте пильні та обережні! Дотримуйтесь правил безпеки при снігових заметах. Бережіть своє життя та здоров'я. На залишайте наодинці дітей та літніх людей. Будьте взаємоввічливі.

123