Про проведення чергових призовів громадян України
12.04.16

Розпорядження голови райдержадміністрації С.Пустового

 від 07 квітня 2016 р. №126         

«Про проведення чергових призовів громадян України

на строкову  військову службу у 2016 році»

         Відповідно до статті 27 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352,   на виконання Указу Президента України від 29березня 2016 року №122/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04 квітня 2016 року № 206 «Про проведення чергових призовів громадян Українина строкову  військову службу у 2016 році»:

1. Призвати у травні-червні, жовтні-листопаді 2016  року у Чечельницькому районі  громадян України чоловічої статі на строкову військову службу,  придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

2. Затвердити такі, що додаються :

2.1. Основний склад районної  призовної комісії.

2.2. Резервний склад районної призовної комісії.

       3. Голові районної призовної комісії  Беседі О.В. забезпечити   роботукомісії  з 05 травня по 30 червня, з 03 жовтня по 30 листопада 2016 року.

          3.1. Вжити необхідних заходів щодо підготовки  молоді до військової служби, укомплектування Збройних Сил України, інших військових формувань  України,  Державної  спеціальної  служби  транспорту  особовим

складом, морально і фізично готовим гідно виконувати свій конституційний обов’язок.

         3.2. Спільно з районним  військовим комісаріатом, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями району    організувати роботу щодо  оповіщення та організованої  явки  громадян на призовну  дільницю.

         3.3. Забезпечити виконання заходів, пов’язаних з підготовкою і проведенням призову громадян України на строкову військову службу та виділення для роботи призовних дільниць необхідних матеріально-технічних засобів.

         3.4. До початку відправок призваних на обласний збірний пункт                (м. Козятин) організувати урочисті проводи призовників та проявляти необхідну турботу про їх сім’ї.

         4. Головному лікарю КУ «Чечельницька ЛПЛ» Могилі С.М.  провести підготовчі заходи, пов’язані з попереднім медичним оглядом, обстеженням і лікуванням, в тому числі санацію та протезування зубів призовникам, що включені у команди на відправку до Збройних Сил України, інших військових формувань України, Державної спеціальної служби транспорту, та вивченням призовників у квітні, вересні 2016 року.

         4.1. Увести для якісного проведення медичного огляду призовників до складу медичної  комісії  досвідчених лікарів та медичних сестер з попереднім прийняттям заліків з військово-лікарської  експертизи.  Зберігати  за  ними  на  період   медичного огляду займану посаду та середній заробіток за місцем постійної роботи. Проводити амбулаторне та стаціонарне обстеження призовників у лікувальних закладах області позачергово і безкоштовно.

         4.2. Провести призовникам, які включені у команди на відправку до військових частин серологічний аналіз крові на: антитіла до вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), антиген до вірусу гепатиту «В» (HBsAg), антитіла до вірусу гепатиту «С» (anti-HCV),визначення групи крові та резус-належності.

         5. Т.в.о. начальникаЧечельницького відділення Національної Поліції  Бершадського відділу Національної Поліції   головного управління Національної поліції у Вінницькій області  Басализі Р.І. проводити згідно з вимогами частини третьої статті 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» розшук, затримання і доставку до військового  комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

           6. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування у місцевих засобах масової інформації.

 

Основний  склад

районної призовної комісії

 

П.І.Б.

Посада

Беседа Ольга Віталіївна

Заступник голови Чечельницької  райдержадміністрації  ,голова комісії

Шестаківський Олег Валерійович

Завідувач сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, заступник голови комісії

Руцький Віталій Андрійович

Військовий комісар Чечельницького районного військового комісаріату

Кривошея Віта Гаврилівна

Старший інспектор Чечельницького відділення поліції Бершадського відділу поліції ГУ НП України у Вінницькій області  (за згодою)

Деменчук Галина Василівна                                 

Начальник    відділу освіти райдержадміністрації

Панасюк                           

Таміла Анатоліївна

Методист КЗ   «Чечельницький районний методичний центр» 

Олійник

Дмитро Іванович

Заступник головного лікаря КУ  «Чечельницька ЛПЛ» (за згодою)

Мазурик Станіслав Васильович

Голова спілки ветеранів району

Грамушняк Оксана Михайлівна

Медична сестра КЗ Чечельницька ЛПЛ

 

Резервний склад

 районної призовної комісії

 

Лампіга

Дмитро Анатолійович

Офіцер відділення комплектування Чечельницького РВК

Рудь

Наталія Анатоліївна

Завідуюча поліклінічного відділення  КУ   

« Чечельницька ЛПЛ»   

Люлько Людмила Володимирівна

Інспектор  відділу освітирайдержадміністрації

Комаров Вадим Леонідович

Старший інспектор Чечельницького відділення поліції Бершадського відділу поліції ГУ НП України у Вінницькій області  

Терезюк Людмила Анатоліївна

Методист КЗ   «Чечельницький районний методичний центр» 

П’яніщук  Віктор Павлович

Заступник голови спілки ветеранів району

Майстренко Наталія  Василівна

Медична сестра КУ Чечельницька ЛПЛ

 

123