Проведено 15 позачергову сесію районної ради 7 скликання
17.10.17

Днями, а саме, 13 жовтня 2017 року, в  актовому залі районної ради  під головуванням очільника районної ради Сергія П'яніщука  відбулась 15 позачергова сесія районної ради 7 скликання. В пленарному засіданні взяли участь 17 депутатів районної ради.

Не порушуючи традиції, пленарне засідання розпочали з привітань та вручення грамот. За  вагомий внесок в розбудову місцевої демократії, активну громадянську позицію, участь в громадському житті району та з нагоди ювілею привітали та вручили грамоту депутату районної ради Валентині Черняк.

Потім усі присутні хвилиною мовчання вшанували  загиблих у зоні АТО. Голова районної ради поінформував про роботу в міжсесійний період і депутати перейшли до  затвердження порядку денного, який склав 15 питань  та до їх розгляду.

В ході засідання сесії депутати прийняли рішення про реорганізацію КЗ "Жабокрицька СЗШ І-ІІ ступенів", про погодження функціонального зонування територій НПП "Кармелюкове Поділля".

Було внесено зміни до районних довгострокових програм : Комплексної Програми соціального захисту інвалідів,ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Чечельницького району на 2013-2017 роки та  районної Комплексної Програми соціальної підтримки сімей учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2015-2017 роки, до рішення 9 сесії  районної  ради 7 скликання від 23 грудня 2016 року № 172 «Про районний  бюджет на 2017 рік», затверджено звіт про виконання районного бюджету за 3 квартал 2017 року , договори про передачу видатків і міжбюджетних трансфертів із сільських та селищного бюджетів .

Також депутати розглянули ряд земельних питань з затвердження нормативно-грошової оцінки земельних ділянок , що надаються в користування фізичним особам  та прийняли відповідні рішення.

     

 

123