Розпорядження голови РДА про чергові призови
17.03.17

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від «13» березня  2017р.                                                                     №100         

Про проведення чергових призовів громадян України

на строкову  військову службу у 2017році

   Відповідно до статті 27 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352,   на виконання Указу Президента України від 24лютого  2017року № 44/2017«Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017році», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 07березня2017року № 158  «Про проведення чергових призовів громадян Українина строкову  військову службу у 2017році»:

   1. Призвати у травні-червні, жовтні-листопаді 2017  року у Чечельницькому районі  громадян України чоловічої статі на строкову військову службу,  придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

   2. Затвердити такі, що додаються :

2.1. Основний склад районної  призовної комісії (завантажити).

2.2. Резервний склад районної призовної комісії (завантажити).

   3. Голові районної призовної комісії  Беседі О.В. забезпечити   роботу комісії  з 03 квітня  по 31 травня,   з 03 жовтня  по 30 листопада 2017 року.

3.1. Вжити необхідних заходів щодо підготовки  молоді до військової служби, укомплектування Збройних Сил України, інших військових формувань  України,  Державної  спеціальної  служби  транспорту  особовим складом, морально і фізично готовим гідно виконувати свій конституційний обов’язок.

3.2. Спільно з районним  військовим комісаріатом, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями району    організувати роботу щодо  оповіщення та організованої  явки  громадян на призовну  дільницю.

3.3. До початку відправок призваних на обласний збірний пункт(м. Козятин) організувати  їх урочисті проводи.

   4. Головному лікарю КУ «Чечельницька ЛПЛ» Могилі С.М. організувати проведення  медичних оглядів призовників.

   5. Начальнику  Чечельницького відділення Національної Поліції  Бершадського відділу Національної Поліції   головного управління Національної поліції у Вінницькій області  Басализі Р.І. проводити розшук, затримання і доставку до військового  комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

   6. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування у місцевих засобах масової інформації.

   7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова районної  державної адміністрації                                                     С.Пустовий

 

123