Самоврядці району відзначили своє професійне свято
10.12.19

 6 грудня у Чечельницькій районній раді відбулися урочистості напередодні відзначення професійного свята працівників органів місцевого самоврядування. Привітати депутатів і посадових осіб цієї сфери прийшли голова районної ради Сергій П’яніщук та перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук. Звертаючись до присутніх, голова районної ради  зазначив, що у різні часи були люди та лідери, які вболівали за своє село, селище.

– Коли є якісь проблеми в людей, вони в першу чергу з ними  йдуть до місцевої ради, – сказав Сергій П’яніщук. – Важливо, щоб люди отримували ту допомогу, за якою прийшли. Наскільки ви будете патріотами своєї громади, настільки жителі теж будуть її патріотами. Для нас важливо, щоб ми працювали, як єдина команда.

Перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук під час свого вітального слова зазначив:

– Місцеве самоврядування – найбільш раціональний механізм здійснення владних повноважень на місцях. Нам доводиться розв’язувати надзвичайно важливі для громад питання. Тому дуже важливо, щоб завжди на рівні місцевого самоврядування працювали самовіддані люди – професійні та доброчесні.  Переконаний, що саме народовладдя в майбутньому забезпечить процвітання нашої держави, - додав Віталій Савчук.

З вітальними словам до зібрання звернулися голова профспілки працівників держустанов Людмила Іванова, колишній голова районної ради Станіслав Мартинюк та керуюча справами районної ради Ганна Лисенко.

Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради й грошові премії від райкому профспілки держустанов вручили кращим представникам місцевого самоврядування району.

На завершення усі присутні мали змогу насолодитися концертною програмою, яку підготували працівники районного будинку культури.

.

123