Шануйте ваших матерів
16.05.17

Мати… Скільки приємних спогадів пов’язано з цим словом, скільки можливого і неможливого зробила ця жінка для нас. Хіба хтось може бути ближчим за неї?  Мама - найрідніша і найдорожча у цілому світі людина, і все в людині - від матері. Це вона вчила нас вимовляти перші слова, посміхатися, говорити ,   любити!    

   В травні   ми святкуємо два родинних свята - День Матері та День сім'ї. В бібліотеках проводяться цикли різноманітних масових заходів, які уславлюють матір та родину.

 «Величне і прекрасне слово Мати! Від неї все на світі! Навіть світ…»  урок  милосердя  провели працівники  дорослої  бібліотеки і розповіли  про історію та традиції святкування Дня Матері в Україні та європейських країнах та презентували тематичну виставку  «В світі все починається з мами», закликавши любити своїх матерів, шанувати, пильнувати їх нині, поки вони поряд з нами, щоб завтра не спізнитись, бо матері не вічні…

   Ненці, яка дарує нам життя, яка вчить нас по совісті жити і любити людей, присвячені поетичні рядки М. Рильського, А. Малишка, Д. Павличка, Б. Олійника, В. Симоненка… До матері - хранительки роду, ніжної, чуйної, мудрої жінки - звернені найтепліші рядки поетів.

   В районній дитячій бібліотеці для маленьких читачів   презентована книжкова  виставка  "Благословенне  слово мати». Як би далеко чи близько ми не були,  давайте завжди  будемо відчувати  серце  матері.

    Мамо! Хай буде світлим кожен твій день. Кожна хвилина. Бо ти не тільки нас породила. Своєю безмежною любов’ю ти навчила нас бути відданими, працелюбними, добрими, милосердними. І не зникне благородство, людяність, поки на світі є матері.

123