Сила не в тілі, а в дусі
03.05.17

28 квітня у приміщенні районного будинку культури відбувся обласний турнір з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат. Цей турнір в Чечельнику проводився вже вдруге. За своїми масштабами він, мабуть, був одним із наймасовіших спортивних свят, які проводились за останні роки в нашому районі. 142 спортсмени, віком від 6 до 17 років, прибули на змагання, щоб вибороти звання чемпіона у своїй віко-ваговій категорії. 7 спортивних клубів Вінницької обласної федерації рукопашного бою боролись за кубок у командному заліку: СК "Краб" - Крижопільський район, СК "Оріон" - Липовецький район, СК "Барс" - Ямпільський район, СК "Альтаїр" - м. Томашпіль, СК преподобного Іллі Муромця - с. Ілляшівка Тростянецького району, секція руко­пашного бою Вінницького палацу дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної та СК "Сапсан" - смт Чечельник.

Команда СК "Сапсан" змагалася у складі із 26 спортсменів, серед яких були як досвідчені, так і новачки. Найдосвідченіші спробували свої сили навіть в інших (вищих) вагових та вікових категоріях і здобули пе­ремоги.

Поіменно досягнення команди виглядає так: І місце (золото) вибороли - Косаківський Роман (вагова до 25 кг, вікова 6-7 років, - І місце, 8-9 років - ІІІ місце), Рубан Антон (вікова 8-9 та 10-11 років - два перших місця), Баранюк Андрій ( 8-9 років, вагова до 30 кг - І місце, вагова до 35 кг - ІІ місце, 10-11 років - ІІ місце); Чернега Артем, Барабаш Кирил, Шиян Артур, Соловей Олександр, Кривіцький Микола (до 70 кг, 14-15 років - І місце, до 65 кг, 16-17 років - ІІ місце): Рубан Вадим, Токарчук Сергій.

ІІ місце (срібло) вибороли - Маслюк Артем, Панасюк Андрій, Барановський Владислав, Гейдум Марк, Гончарук Андрій, Кириценко Валентин.

ІІІ місце (бронзу) - Поліщук Артем, Барабаш Владислав, Лавренюк Руслан, Єрмоленко Юрій.

За крок до перемоги залишились: Значок Владислав, Посухівський Іван, Бачинський Анатолій, Слєпий Едуард, Стратійчук Костянтин та Лемець Дмитро. Майже всі з них вперше боролись на змаганнях, тому все ще попереду, головне - не вішати носа та завзятіше тренуватись.

В загальнокомандному заліку: СК "Сапсан" - І місце, СК "Барс" - ІІ місце, СК "Оріон" - ІІІ місце.

Тренер спортивного клубу "сапсан" Д.Таранець залишився задоволеним результатами змагань і зазначив: "Щира вдячність всім тим, хто допомагав організувати та провести обласний турнір: Чечельницькій РДА, голові правління РайСТ Лесику В. І., керівнику АФ "Стратіївський Агроресурс" Чернезі Б. Ф., пра­цівникам будинку культури та фотографу Олегу Ничу".

      

123