Спільне засідання постійних комісій районної ради
20.12.16

19 грудня поточного року у кабінеті голови районної ради відбулось спільне засідання  президії та постійних комісій районної ради 7 скликання під головуванням  голови районної ради Сергія П’яніщука. Учасниками засідання  розглянуто проекти рішень з питаннь  ,що виносяться на розгляд 9 сесії 7 скликання. В зібранні взяли участьта виступили з інформаціями  керівники управлінь, підприємств та організацій району : заступник голови райдержадміністрації О.В. Беседа, начальник фінансового управління райдержадміністрації Н.О.Решетник, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації С.М.Мартинюк, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації  А.П.Шумило, головний лікар КЗ «Чечельницький РЦ ПМСД» В.А. Коваль , завідувач сектором цивільного захисту оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами О.В. Шестаківський ,  начальник Чечельницького ВП Бершадського ВП ГУНП у Вінницькій області Р.І.Басалига,  завідувач сектору надання адміністративних послуг відділу економіки та торгівлі райдержадміністрації І.В.Заболотний, начальник відділу економіки та торгівлі  райдержадміністрації  М.І.Скоцеляс, начальник відділу Держгеокадастру у Чечельницькому районі О.В. Кохановський,  голова ГО РО ВФСТ «Колос» АПК УкраїниО.О. Ковтун .

В ході засідання депутати підтримали винесення запропонованих питань на розгляд сесії районної ради, а також обговорили джерела наповнювання та видатки при формуванні районного бюджету 2017 року, загострили увагу на нарахуванні заробітної плати, беручи до уваги те, що з січня 2017 року мінімальна заробітна плата становитиме 3200 грн. Традиційно жваву дискусію викликали земельні питання. Депутати зробили акцент на питаннях оренди земель та сплати земельного податку,моніторингу руху земель тощо.

На порядку денному спільного засідання  постійних комісій розглянуто 25 питань,  які виносяться на розгляд 9 сесії районної ради 7 скликання, яка відбудеться на 23 грудня 2016 року.

 
          
 

 

123