Співпраця з Держпраці
24.09.20

В рамках співпраці Державної служби зайнятості з Державною службою України з питань праці  22 вересня 2020 року в приміщенні Чечельницької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам (у тому числі особам з інвалідністю)» за участю головного державного інспектора з питань дотримання законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Вінницькій області – Наталії Поліщук, завідувача сектору взаємодії з роботодавцями Тетяни Косаківської та 5 роботодавців.

Наталія Поліщук акцентувала увагу на питаннях легалізації зайнятості, перевагах офіційного працевлаштування, відповідальності за використання не задекларованої праці. Тетяна Косаківська звернула увагу роботодавців на працевлаштування осіб з інвалідністю та можливостей служби зайнятості у допомозі підбору працівників даної категорії громадян.

Під час семінару відбулася плідна дискусія, в ході якої було розглянуто нагальні питання та отримано кваліфіковані відповіді від головного інспектора Держпраці. Сподіваємося на подальшу співпрацю в даному напрямку.   

Завідувач сектору взаємодії з роботодавцями відділу надання соціальних послуг Чечельницької районної філії Вінницького ОЦЗ Тетяна Косаківська

123