Україна крокує в майбутнє
12.05.17

День Європи – символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах, спільної історії всіх націй та спільного мирного та щасливого майбутнього жителів нашого континенту. Це свято - День  Європи поступово стає справою державного значення і відіграє неабияку роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в дружній європейській сім’ї народів

        Кожного року у травні місяці відзначається День Європи в Україні.   Не залишаються осторонь   цього величного свята   й  працівники   бібліотеки, які  презентують  книжкову  виставку  «День Європи  в  Україні».

      Багато цікавого, невідомого, загадкового, що таїть в собі Європа побачили та почули   чечельничани  під час  екскурсії по темі  «Дізнайся про Європу більше»,  в рамках  якого   в книгозбірні   бібліотекарі   запропонували   перегляд літератури     «День Європи – символ спільних цінностей».

      Відвідувачі  бібліотеки   пірнути в  невичерпне джерело духовної культури континенту.  Познайомтеся   ближче з Європою, її країнами та народами, життєвими постулатами, дізнайтеся, як наша Україна крокує в Європу .   Україна – це Європа !

123