Україна - територія гідності та свободи
23.11.18

21 листопада  в   актовій залі районної ради відбулися  патріотичні заходи «Україна –держава нескорених героїв» з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи за участю громадськості селища. 

Перед присутніми виступив голова райдержадміністрації Сергій Пустовий. - Хочу висловити велику вдячність усім тим, хто у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають наші кордони. Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності, - зазначив Сергій Михайлович.

   Згадали тих, хто підняв стяг боротьби за нашу свободу під час Революції Гідності,  з болем і сльозами на очах присутні  згадували  доленосні події. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули за світле майбутнє України.

Для присутніх було презентовано  книжкову  виставку «Герої небесної сотні», матеріали з якої підготовлені з метою донесення   об'єктивної  інформації  про доленосні події в Україні, які відбувалися у листопаді 2013 - лютому 2014 роках. 

   Учасник  заходу переконалися, що Україна – це територія гідності і свободи, адже тема Майдану стала  важливою і трагічною   в історії України  і  мотивує людей боротися,   надихає  і  не дає падати духом.

 

123