Урочистості з нагоди Дня Соборності України
22.01.16

22 січня 2016 р. в актовій залі адмінбудинку відбулись урочистості з нагоди визначної дати – Дня Соборності України за участю керівництва району, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, широкого кола громадськості, ЗМІ.
Розпочався захід звучанням Державного Гімну України, після чого ведуча надала слово для виступу голові районної ради С. П’яніщуку. В своїй вітальній промові Сергій Вікторович, зокрема, зауважив : « В цей день слід згадати як видатних історичних постатей, які внесли неоціненний вклад у процес становлення української державності, стоячи біля самих її витоків, проявляючи міцність духу та віру у перемогу своїх ідей, так і учасників революційних подій 2004, 2013-2014 років, мужніх захисників, які відстоювали і нині відстоюють незалежність української держави в Донецькій і Луганській областях. Згадуємо і Героїв Небесної Сотні, які  загинули від куль снайперів, померли від отриманих ран, віддали своє життя заради прав і свобод людини, європейського майбутнього України».
Пам'ять героїв-земляків, які загинули, відстоюючи кордони  України було вшановано хвилиною мовчання.
На урочистостях  з нагоди Дня Соборності України був присутній народний депутат України Юрій Македон, який також звернувся з привітальним словом до всіх присутніх. До Чечельницького району Юрій Македон навідався в рамках робочих поїздок по населених пунктах свого округу, під час яких він здійснює прийом громадян, зустрічається з сільськими, селищними головами, громадськістю щодо вирішення нагальних питань.
По завершенні офіційної частини заходу, всі присутні змогли вдосталь насолодитись яскравою концертною програмою, підготовленою працівниками районного будинку культури.
 
 
 
  
123