Відбулась 16 сесія районної ради 7 скликання
27.11.17

24 листопада поточного року відбулась 16 сесія районної ради 7 скликання. В роботі сесії взяли участь голова районної ради Сергій П'яніщук, заступник голови районної ради Наталія Крук, голова районної державної адміністрації Сергій Пустовий, заступники голови райдержадміністрації Віталій Савчук та Ольга Беседа, депутати районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний та сільські голови, громадськість.

На розгляд сесії винесено 20 питань.Першим питанням порядку денного був звіт голови районної ради про свою діяльність з листопада 2016 року по листопад 2017 року.У своєму звіті голова Чечельницької районної ради 7 скликання Сергій П'яніщук окреслив напрями, на яких будувалась діяльність ради у звітному періоді, зупинився на проблемних питаннях, які доводиться вирішувати, а також подякував депутатському корпусу, районній державній адміністрації, селищному та сільським головам, представникам засобів масової інформації району за спільну роботу.

Під час сесії  прийнято ряд рішень щодо внесення змін до деяких  районних програм, про внесення змін до районного  бюджету на  2017  рік, про  затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затверджено районну  цільову соціальну Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2020 роки та Програму збереження архівних фондів на 2018-2020 роки. Також у зв'язку з реорганізацією двох навчальних закладів району-  КЗ "Жабокрицький НВК " та КЗ "Лузька СЗШ І-ІІ ст"  прийнято ряд рішень щодо затвердження статутів, передавальних актів цих закладів та внесення змін до штатного розпису КЗ "Жабокрицький НВК". Окрім того голові районної ради та заступнику голови районної ради було присвоєні чергові ранги відповідно до чинного законодавства.По кожному з питань порядку денного було прийнято відповідні рішення. 

 

 

123