Відбулося засідання районного оперативного штабу
05.08.16

 
5 серпня 2016р. в приміщенні адмінбудинку відбулося засідання районного оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери району до робіт в умовах осінньо-зимового періоду на 2016-2017 рр., відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 28 квітня 2016р. № 143 «Про підготовку підпариємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери району до робіт в умовах осінньо-зимового періоду 2016-2017рр.» під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації В. Савчука.
До складу районного оперативного штабу входять :
-        голова штабу- перший заступник голови РДА В. Савчук;
-        заступник голови штабу – головний спеціаліст містобудування та архітектури РДА Ю. Кучерявий;
-        начальник відділу освіти РДА Г. Деменчук;
-        начальник відділу культури та туризму РДА А. Шумило;
-        головний лікар Чечельницької лікарні планового лікування С. Могила;
-        головний лікар первинної ланки В. Коваль;
-        голова селищної ради С. Палісіка;
-        директор коммунального підприємства «Чечельник комунсервіс» О. Гута»
-        завідувач сектору цивільного захисту населення РДА О. Шестаківський;
-        начальник Чечельницького районного сектору головного управління ДСНС у Вінницькій області А. Гончар;
-        начальник управління праці та соціального захисту населення РДА С. Мартинюк;
-        директор Чечельницьких електромереж І. Стримба;
-        директор Чечельницького паливного складу С. Шумило;
-        начальник Чечельницького дорожньо-ремонтного пункту філії Бершадський райавтодор О. Діхтяр. До складу штабу також входять усі голови територіальних громад району.
         В ході засідання Ю. Кучерявий озвучив інформацію стосовно доручень голови облдержадміністрації та голови райдержадміністрації щодо підготовки опалювального сезону на період 2016-2017 рр. Розпорядженням затверджено форми звітності, до яких входять : централізоване водопостачання, водовідведення, житловий фонд, енергетичні ресурси, ремонт доріг та утримання їх у належному стані.
Учасники районного штабу заслухали доповіді керівників щодо готовності їх установ до опалювального періоду на 2016-2017рр.
На засідання був запрошений начальник Гайсинського відділення інспекції Держенергонагляду М. Яроцький, який представляв електричну частину. Зокрема, він повідомив, що можливі графіки аварійного відключення електроенергії, то ж керівники повинні провести відповідну роз’яснювальну роботу в коллективах.
По завершенні перший заступник голови райдержадміністрації В. Савчук підвів підсумки засідання і надав відповідні доручення.  
 
 
 
123