Виїзний семінар
18.10.16

18 жовтня в Чечельнику в  актовому залі адмінбудину відбулось виїзне семінарське заняття для керівників територіальних громад, секретарів та бухгалтерів селищної і  сільських рад ,організоване Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування та Вінницькою обласною адміністрацією . В семінарі взяли участь голова районної ради С.П'яніщук, заступник голови районної ради Н.Крук, перший заступник голови райдержадміністрації  В.Савчук та представники ряду установ та організацій району. На семінарі було розглянуто такі навчальні теми:

1.Система публічних закупівель в Україні: сучасний стан та подальший розвиток.Практичне застосування системи електронних закупівель PROZORRO.

2.Запобігання та протидія проявам корупції в органах місцевого самоврядування.Впровадження електронного документообігу та особливості електронного декларування.

Щодо першого питання порядку денного присутніх інформував Цехановський Ігор Леонідович - начальник управління фінансового, інформаційного та господарського забезпечення - головний бухгалтер Департаменту фінансів облдержадміністрації. Він відзначив ,що система електронних закупівель PROZORRO на сьогоднішній день є надзвичайно ефективною і сприяє реальній економії коштів.

По другому питанню перед присутніми виступив Сільницький Андрій Володимирович - головний спеціаліст з питань запобігання корупції сектору режимно-секретної роботи облдержадміністрації. Він також детально зупинився на особливостях заповнення електронної декларації.

Організаційні питання семінару висвітлив Войтенко Сергій Михайлович - заступник директора-начальник методичного відділу Центру підвищення кваліфікації керівних кадрів області. 

Підсумки заняття підвів голова районної ради С.П'яніщук.

   

123