Вітали працівників соціальної сфери району
04.11.16

 

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.
04 листопада 2016 р. у залі засідань адмінбудинку відбулись урочистості з нагоди привітання всіх працівників соціальної сфери району з особливою для них датою.
«Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин», - наголошувалось під час привітань представниками влади району. Соціальні працівники – найперші, хто приходить на допомогу людині і підтримують її саме тоді, коли ця допомога потрібна найбільше – коли людина, яка віддала своє життя та здоров’я суспільству залишається наодинці із проблемами соціального забезпечення. З нагоди свята всіх працівників соціальної сфери особисто вітали голова райдержадміністрації Пустовий С.М., голова районної ради П’яніщук С.В., начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Мартинюк С.М. Кращі працівники були відзначені грамотами УПСЗН, а директор районного територіального центру Гарник Л.Г. - Грамотою облдержадміністрації та обласної ради за сумлінне виконання своїх службових обов'язків та високі показники.

 

123